Gå til indhold
Forsiden | Kontakt | Ledige job | For ansatte | Presse og nyheder | Web-TV | tysk flag engelsk flag |

Region SyddanmarkTil forsiden


ForsidepilPresse og nyhederpilPressemeddelelser

Pressemeddelelser

Her kan du se de seneste 10 pressemeddelelser fra Region Syddanmark:

Udsendt 14. juni 2018
Presseinvitation: Finansministeren besøger virksomheder i Sønderborg
18. juni besøger finansminister Kristian Jensen (V) sammen med bl.a. regionsrådsformand Stephanie Lose (V) robot- og automationsvirksomhederne Hannemann Engineering og EasyRobotics i Sønderborg til en snak om potentialerne inden for automatisering og robotteknologi. Pressen er velkommen.


Udsendt 13. juni 2018
Syddanske sygehuse har fortsat fokus på rengøring
Region Syddanmarks markante fokus på hygiejne og herunder rengøringen på sygehusene fortsætter ufortrødent. Den seneste gennemgang af rengøringen viser, at niveauet fortsat er højt, men at der fortsat er steder, hvor man kan blive bedre.


Udsendt 13. juni 2018
Region Syddanmark klar til at søsætte sundhedsundersøgelse
Allerede i løbet af et lille års tid vil borgerne i Grindsted få de første svar på, om man via eksisterende data kan spore en større forekomst af visse sygdomme i deres by sammenlignet med andre byer. Hvis der viser sig en overhyppighed, vil regionen om muligt få lavet en mere omfattende og længevarende undersøgelse for at afdække en eventuel sammenhæng til forureningerne fra Grindstedværket.


Udsendt 12. juni 2018
Region Syddanmark styrker cybersikkerheden
Borgerne skal fortsat være trygge ved, at Region Syddanmark passer på deres sundhedsoplysninger. Digitaliseringsudvalget har derfor drøftet en fremrykning af en række initiativer, der skal beskytte regionens it-systemer og sundhedsdata endnu bedre end i dag.


Udsendt 8. juni 2018
Region Syddanmark med i fælles turismeplan for VestkystenUdsendt 5. juni 2018
Økonomiaftale med styringsreform og penge til både drift og anlæg
Tidligt i morges lykkedes det at få en aftale på plads mellem regeringen og Danske Regioner om de fem regioners økonomi i 2019. Aftalen betyder flere penge til sundhedsområdet i Region Syddanmark, som dermed undgår at skulle gennem en sparerunde til næste år.


Udsendt 28. maj 2018
Friklinikken har fundet sin chef
Torsten Wentzer Licht, der siden 1. december har været konstitueret leder af Friklinikken, har søgt jobbet som klinikchef og fået det.


Udsendt 24. maj 2018
Politisk ros til Sygehus Sønderjylland for arbejdsmiljøindsats
Sygehus Sønderjylland er på rette vej. Sundhedsudvalget i Region Syddanmark blev tirsdag 22. maj blandt andet orienteret om arbejdet med at sikre et bedre arbejdsmiljø, og der var ros til ledelsen og medarbejderne fra regionsrådspolitikerne.


Udsendt 24. maj 2018
Ny lægeklinik på vej i Aabenraa
1. juli 2018 slår to læger og to sygeplejersker dørene op til en ny lægepraksis på Kilen 3 i Aabenraa. Patienter, der i dag går hos lægerne Henning Brodersen og Jens Lærkesen, som begge er på vej på pension, vil automatisk blive tilknyttet den kommende klinik.


Udsendt 24. maj 2018
Region Syddanmark indgår aftale med Lif om retningslinjer for efteruddannelse af sundhedspersonale
En ny aftale mellem Lægemiddelindustriforeningen (Lif) og Region Syddanmark fastlår fælles principper for samarbejdet om efteruddannelse og kompetenceudvikling af sundhedspersonale på de syddanske sygehuse.Siden er sidst opdateret 14-06-2018.
Kontakt Region Syddanmark

Region Syddanmark | Tlf: 76 63 10 00 | CVR nr. 29190909 | Skriv til Regionen | Om hjemmesiden | Sitemap |