Gå til indhold
Forsiden | Kontakt | Ledige job | For ansatte | Presse og nyheder | Web-TV | tysk flag engelsk flag |

Region SyddanmarkTil forsiden


Artikler

Oversigt over de 10 seneste artikler.

Vil du se ældre artikler, skal du bruge menuen i venstre side. Her er artikler placeret i mapper opdelt på måneder og år.


Artikler
Ny hjemmeside hjælper borgere med høreapparat og nedsat hørelse
De 800.000 danskere, der har hørenedsættelse, kan nu få ekstra hjælp. Region Syddanmarks Center for Kommunikation og Velfærdsteknologi har i samarbejde med regionens Enhed for E-læring udviklet en hjemmeside med råd og vejledning. Hjemmesiden bliver taget godt imod af Høreforeningen.
14.09.2017
Enka har trukket sig fra udbud om Nyt OUH
Den tyrkiske entreprenør Enka har meddelt Region Syddanmark, at selskabet ikke længere er interesseret i at byde på opgaverne med at bygge dele af det nye universitetshospital i Odense. Dialogen fortsætter med de tre resterende totalentreprenører.
13.09.2017
Initiativ skal bekæmpe ulighed i sundhed
Sundhedsvæsenet er til for os alle. Men det er ikke alle, der har lige gode forudsætninger for at modtage den hjælp, de har behov for, og det kan skabe ulighed. Med seks små videoer og en værktøjskasse vil Region Syddanmarks ligestillingsudvalg nu inspirere personalet på regionens sygehuse og institutioner til, hvordan de kan komme uligheden til livs.
12.09.2017
To millioner kroner skal få sårbare unge i uddannelse og i arbejde
Syddanske unge med psykiske lidelser skal have bedre muligheder for at få en uddannelse eller fastholde et job. Region Syddanmark sætter to millioner kroner af til et projekt, der sættes i søen sammen med Esbjerg Kommune og Fredericia Kommune.
08.09.2017
Regionen i fuld gang med at finde løsning for patienter uden læge i Fredericia
Region Syddanmark forventer, at der hurtigt kan etableres et nyt lægetilbud til de 1.800 borgere i Fredericia, der pludselig står uden lægedækning, efter Stig Gerdes med omgående virkning har lukket sin praksis.
07.09.2017
Stabil økonomi sikrer godt syddansk 2018-budget
Et bredt flertal i det syddanske regionsråd har her til aften indgået forlig om Region Syddanmarks 2018-budget. Region Syddanmarks stabile økonomi betyder, at regionen ikke skal ud i en sparerunde på sundhedsområdet til næste år.
06.09.2017
Novo Nordisk Fonden donerer diabetescenter ved Nyt OUH
Novo Nordisk Fondens bestyrelse har nu godkendt Region Syddanmarks ansøgning om finansiering af Steno Diabetes Center i Odense. Målet er, at alle syddanskere med diabetes skal opleve et løft i både livskvalitet og levetid.
06.09.2017
Åbent hus på syddanske sygehusbyggerier blev en stor succes
Mange syddanskerne benyttede det fine septembervejr til at tage til åbent hus på et af de fire sygehusbyggerier i Odense, Aabenraa, Esbjerg og Vejle, som Region Syddanmark i dag havde inviteret til. Da åbent hus sluttede søndag eftermiddag vurderede arrangørerne, at de fire arrangementer tilsammen havde haft flere end 3.000 deltagere.
03.09.2017
Syddanmark arbejder på at åbne døre i Kina
Den danske ambassadør i Kina, A. Carsten Damsgaard, aflagde torsdag 31. august besøg i regionshuset i Vejle.
01.09.2017
Entreprenører kan byde på mindre dele af Nyt OUH-byggeri
Endnu en stor del af byggeriet af det nye universitetshospital i Odense udbydes inden længe. Det drejer sig om de fire såkaldte klynger. Regionsrådet har besluttet, at det ikke blot skal være muligt at byde på alle fire klynger, men også på én, to eller tre klynger. Dermed får flere virksomheder mulighed for at byde ind på opgaven.
28.08.2017

Siden er sidst opdateret 07-11-2013.
Kontakt Region Syddanmark

Region Syddanmark | Tlf: 76 63 10 00 | CVR nr. 29190909 | Skriv til Regionen | Om hjemmesiden | Sitemap